Hjulskift af absolut bedste kvalitet

En nem og holdbar løsning til dit køretøj

God service til konkurrencedygtige priser

Er det ved at være tid til et hjulskift? Kom ind med dine hjul, så ordner vi resten for dig. Når vi udfører hjulskift eller dækskift for dig, sørger vi altid for at kvaliteten er i orden. Vi kontrollerer alt lige fra mønsterdybde til dæktryk inden vi påbegynder monteringen af de nye hjul. Som en ekstra service gennemgår vi derudover en kontrolliste på 25 trin, som bl.a. indeholder tjek af lys, bremser og styretøj.

Lige nu får du hjulskift til 199 kr. og dækskift til 399 kr.

Det kan næsten ikke blive billigere! Ring på telefon 40 52 12 26 eller skriv til brian@bh-auto.dk og bestil tid i dag.

Hvis du skulle være interesseret kan vi også opbevare hjulene for dig på vores værksted. Således slipper du for det ekstra besvær. Med over 30 års erfaring i branchen kan du altid forvente service og montering af højeste kvalitet.

Personlig kommunikation og dialog

Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen på vores autoværksted. Derfor sørger vi altid for at have en god snak med dig omkring dine behov og ønsker. Ligeledes har du altid mulighed for at bruge vores ventestue. Vi mener at man kommer længst med ærlig kommunikation og et tæt samarbejde med sine kunder.

Alt under samme tag

Vi vægter hurtig service og en effektiv arbejdsgang meget højt. Derfor har vi struktureret vores autoværksted til en optimal oplevelse for dig. Vi håndterer daglig både hjul og fælge, hvilket har givet os en bred vifte af kompetencer og erfaring. Hos BH Auto får du ikke bare et almindeligt og kedeligt hjulskift. Imens vi har bilen i vejret, tjekker vi bl.a. også lys, bremser og styretøj mv.

Vi tilbyder også dækhotel

Slip for besværet og lad os klare opbevaringen af dine Sommer- og vinterdæk. Vi har et opvarmet dækhotel, hvor dækkene bliver opbevaret i sikkerhed. Når det er ved at være sæsonskift, kan du blot komme ned med dit køretøj, så ordner vi dækskift og hjulskift.

Kontakt os

Er du interesseret i hjulskift hos os? Kontakt os endelig. Vi sidder klar ved telefonen og kommer hurtigt med et uforpligtende tilbud skræddersyet til dine behov. Ring på tlf. 40 52 12 26, skriv til brian@bh-auto.dk eller benyt vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

 


Modtag Teknicar nyhedsbrev

Teknicar sender nyhedsbreve va. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev