Serviceeftersyn hos erfarne bilmekanikere

Leder du efter en automekaniker, der ordner enhver løsning inden for serviceeftersyn og klargøring til service? Hos BH Auto 2017 ApS får du service i topklasse til konkurrencedygtige priser. Vi udfører service på selv de nyeste samt ældre biler. Vores bilmekanikere bliver løbende efteruddannede, for at garantere stor viden inden for moderne løsninger.

Service og ekspertise i topkvalitet

Det er vigtigt for os, at yde ekspertise og service, som altid lever op til vores høje standarder. Derfor sørger vi altid for at tænke innovativt samt yderligere effektivisere vores serviceeftersyn samt andre løsninger. På vores bilværksted har vi samlet alle ydelserne under samme tag, så vi nemt og hurtigt kan løse eventuelle problemer med de rette reservedele og udstyr. Vi anvender altid reservedele af samme høje kvalitet, som din bil blev “født” med. Desuden har vi adgang til den nyeste data på bilens teknologi, så vi kan følge bilfabrikantens forskrifter.

Vi er stolte af vores rudeskift koncept, hvor vi skifter ruder ved serviceeftersyn gennem en kanon aftale.

Ærlig og klar kommunikation

Vi bestræber hver dag for at forbedre branchen og dens ry gennem personlig service og kommunikation i øjenhøjde. Ligeledes går vi op i at have tæt dialog med dig for at forstå dine behov og ønsker. Et serviceeftersyn hos os skal være en nydelig oplevelse.

Specialiserede i Mercedes-Benz, VW, Seat og Skoda

Med speciale i følgende bilmærker, kan vi garantere ekstraordinær service. Med over 30 års erfaring med service og håndtering af Mercedes-Benz biler har vi markedets bedste kompetencer. Endvidere bruger vi specielt udstyr til servicering af din Mercedes-Benz bil.

Få et uforpligtende tilbud

Lyder vores serviceeftersyn som noget for dig, eller har du flere spørgsmål? Kontakt endelig vores autoværksted. Ring til os på telefon 40 52 12 26, skriv til e-mail brian@bh-auto.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.


Modtag Teknicar nyhedsbrev

Teknicar sender nyhedsbreve va. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev